oon

Представництво ООН в Україні запрошує 30 студентів 4-6 років навчання взяти участь у літному курсі «Підхід ООН до місцевого та глобального розвитку».

Кінцевий строк подання заявок для участі – 20 травня 2013 року (включно). Літній курс проводитиметься протягом 1-25 липня 2013 року в офісі Представництва ООН в Україні Будинку ООН в Києві (Кловський узвіз, 1). Кожного тижня учасники зможуть відвідати 2 зустрічі тривалістю 2-3 години, які починатимуться о 16:00). Наприкінці курсу будуть призначені групові завдання, які треба буде виконати впродовж серпня-вересня 2013 року.

Цей курс не є суто академічним курсом з питань діяльності ООН, а радше розрахований на те, щоби представити практичні аспекти діяльності різних установ ООН на місцевому та глобальному рівні заради розвитку й покращення життя людей в окремих країнах та в усьому світі, та надати можливість студентам та молодим спеціалістам поспілкуватись з експертами системи ООН в Україні, які працюють в Програмі розвитку ООН (UNDP), Дитячому фонді ООН (UNICEF), Фонді народонаселення ООН (UNFPA), Управлінні Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), Світовому Банку (WorldBank), Міжнародній Організації міграції, та інших агентствах, фондах та установах ООН.

Учасники зможуть розбудувати власну мережу контактів, отримати останні звіти та статистичні дані ООН з питань, що розглядатимуться під час курсу, й покращити власні презентаційні та комунікативні навички.

Програма курсу наразі узгоджується і буде доступна для перегляду на сайті ООН 10 червня 2013 року.

Навчання є безкоштовним.
Інформацію щодо вимог до кандидатів та подання заявок дивіться за посиланням.

Джерело : www.un.org.ua/ua

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.Required fields are marked *


*